Yolanthe Cabau in het zwembad laat het kwik razendsnel stijgen

Yolanthe Cabau in het zwembad laat het kwik razendsnel stijgen

Yolanthe viert vakantie op Ibiza, ben jij er ook? Dan kom je haar mogelijk tegen.

De zomervakantie is voor een deel van Nederland al voorbij. Een ander deel zit nog op een mooi vakantieoord. Bijvoorbeeld Ibiza. Mocht je daar zijn, dan loop je misschien Yolanthe Cabau tegen het lijf.

De Nederlandse celeb is op Ibiza geboren en heeft op het zomerse eiland ook een prachtige woning. Ze lijkt daar nu te zijn met haar zus, Marina.

Films en series
Yolanthe is uiteraard niet alleen aan het zonnebaden. Ze werkt ook nog, bijvoorbeeld als actrice. Dit jaar was ze al te zien in de vier films Vacation Home Nightmare, An Egypt Affair, Deadly DILF en Oei, ik groei!.

Op de IMDb staat op dit moment maar een film pending, namelijk de Engelstalige thriller Secrets of A Celebrity Nanny. In de tv-film draait alles om een nanny die erachter komt dat haar voorganger werd vermoord.

Zwembad
Op de nieuwste foto op het Instagram-account van Yo zien we de celeb nu met haar zus Marina. Ze staan samen in het zwembad, lachend en met een grote zonnebril op.


De foto van de 38-jarige Yolanthe en haar zus zien, samen in het zwembad? Check deze dan op haar Instagram-pagina.

Yolanthe schrijft: "Donde el mar se une con el cielo y la hermandad es infinita", oftewel: "Waar de zee de lucht ontmoet en zusterschap oneindig is"

NieuwsFilm

meest populair