Ashton Kutcher verlaat zijn eigen organisatie na bakken van kritiek

Ashton Kutcher verlaat zijn eigen organisatie na bakken van kritiek

De laatste tijd komt de acteur niet al te positief in het nieuws...

Enkele dagen geleden kwam er nog een bericht langs op FilmTotaal over Ashton Kutcher. De acteur was flink onder vuur komen te liggen vanwege verschillende redenen en dit lijkt nu gevolgen te hebben. Hij stapt nu namelijk op als bestuursvoorzitter bij Thorn.

Dit is een internationale organisatie die hij zelf oprichtte met zijn ex, actrice Demi Moore, in 2009. Thorn zet zich in tegen mensenhandel om seksuele uitbuiting van kinderen aan te pakken. Toch vindt Kutcher dat het beter is dat hij nu opstapt, na recente gebeurtenissen.

Problemen
Kutcher en zijn vrouw, actrice Mila Kunis, kwamen recentelijk op een negatieve manier langs in het nieuws, toen ze het opnamen voor Danny Masterson. Laatstgenoemde werd door verschillende vrouwen aangeklaagd voor verkrachting.

Kutcher en Kunis schreven vervolgens meerdere brieven naar de rechter in de hoop zo Masterson te kunnen steunen. Dit werd het koppel niet echt in dank afgenomen, al helemaal niet sinds Masterson schuldig werd bevonden en bijgevolg maar liefst 30 jaar de gevangenis in moet.

Meer
Daar blijft het niet bij. Eerder deze week dook een oud audiobestand op, waarin Kutcher ongepaste opmerkingen maakt over Hilary Duff, die destijds nog maar een tiener was.



Er was dus de nodige kritiek op Kutcher, die nu dus heeft besloten zijn eigen organisatie te verlaten. Time wist zijn brief te bemachtigen waarin hij zich er in detail over uitlaat. Deze is hier terug te lezen.

NieuwsFilm

meest populair