Aston Kutcher ligt flink onder vuur vanwege deze uitspraak over jonge Hilary Duff

Aston Kutcher ligt flink onder vuur vanwege deze uitspraak over jonge Hilary Duff

De acteur komt de laatste tijd niet op een erg goede manier langs in het nieuws...

We horen al een tijdje minder van Ashton Kutcher, maar nu komt hij weer eens in het nieuws. Dit is echter zeker niet de manier waarop hij hoopt. Er is namelijk een oud audiobestand van de acteur opgedoken waardoor hij flink onder vuur is komen te liggen.

Afgelopen weekend dook er een clip op van Kutcher. Het gaat hier om een 20-jaar oude clip, die hij maakte voor zijn MTV prank show genaamd Punk'd. Hierin heeft hij het over Hilary Duff, die destijds nog maar een tiener was.

Problematisch
Zo horen we Kutcher zeggen: "Hilary Duff is te zien in Lizzie McGuire en heeft ook al een album uitgebracht. Binnenkort zal ze weer te zien zijn in Cheaper by the Dozen. Ze is ook een van die meisjes waarvan we allemaal niet kunnen wachten totdat ze 18 is, net zoals de Olsen tweeling".

Ondanks het feit dat het hier dus gaat om een clip van 2003, wordt Kutcher nu op sociale media met de grond gelijk gemaakt. Duff was destijds pas 15 jaar oud. De nodige mensen vinden dan ook dat dergelijke uitspraken niet kunnen en laten dit ook weten.

Reacties
Zie hieronder een handjevol reacties die op X (voorheen beter bekend als Twitter) te zien zijn.







Meer
Daar blijft het echter niet bij. Kutcher en zijn vrouw, actrice Mila Kunis, kwamen recentelijk ook nog op een negatieve manier langs in het nieuws, toen ze het opnamen voor Danny Masterson. Laatstgenoemde werd door verschillende vrouwen aangeklaagd voor verkrachting.



Kutcher en Kunis schreven vervolgens meerdere brieven naar de rechter in de hoop zo Masterson te kunnen steunen. Ook dit werd het koppel niet echt in dank afgenomen, al helemaal niet sinds Masterson schuldig werd bevonden en bijgevolg maar liefst 30 jaar de gevangenis in moet.

NieuwsFilm

meest populair