Alexandra Daddario ligt op het strand en laat je steil achteroverslaan

Alexandra Daddario ligt op het strand en laat je steil achteroverslaan

De actrice laat weer eens zien dat ze een van de mooiste vrouwen in Hollywood is.

Alexandra Daddario maakt dan misschien wel niet zo heel veel topfilms, ze heeft miljoenen volgers op sociale media. Gek is dit niet, want ze ziet er fantastisch uit. Dat is nu duidelijk opnieuw te merken.

De laatste paar films van de actrice waren niet echt successen te noemen. Heeft een van jullie namelijk de slecht onthaalde Songbird, Lost Girls and Love Hotels of Die in a Gunfight gezien?

Sociale media
Wel had ze een belangrijke rol in het fantastische eerste seizoen van True Detective, een rol die menig filmfanaat hoogstwaarschijnlijk nog wel in gedachten heeft... Maar ook wanneer de actrice eens even niet acteert, zorgt ze ervoor dat we haar niet vergeten.

Op Instagram heeft ze meer dan 24 miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op mooie kiekjes of filmpjes. Nu is er op Instagram weer een spannend kiekje van Daddario opgedoken.

Vakantie
Het lijkt er namelijk op dat ze op vakantie is. Zo te zien heeft ze het ook goed naar de zin, maar dat kan ook niet anders op zo'n droomlocatie.

Interesse in het pikante zonnebadende kiekje van Alexandra Daddario? Klik dan hier!
De actrice ligt op het strand van de zon te genieten en de foto hiervan mag er ook zeker zijn. Binnen de kortste keren kreeg ze dan ook honderdduizenden likes.

NieuwsFilm

meest populair