Van tiener tot volwassen: Foto-overzicht van Alexandra Daddario's indrukwekkende schoonheid

Van tiener tot volwassen: Foto-overzicht van Alexandra Daddario's indrukwekkende schoonheid

Alexandra heeft miljoenen volgers op sociale media en ziet er fantastisch uit

Alexandra Daddario maakt dan misschien wel niet zo heel veel topfilms, ze heeft miljoenen volgers op sociale media. Gek is dit niet, want ze ziet er nog steeds fantastisch uit en misschien wel beter dan ooit tevoren.

De laatste paar films van de actrice waren niet echt successen te noemen. Heeft een van jullie namelijk de slecht onthaalde Songbird, Lost Girls and Love Hotels of Die in a Gunfight gezien?

Beter werk
Wel had ze een belangrijke rol in het fantastische eerste seizoen van True Detective, een rol die menig filmfanaat hoogstwaarschijnlijk nog wel in gedachten heeft... Maar ook wanneer de actrice eens even niet acteert, zorgt ze ervoor dat we haar niet vergeten.

Op Instagram heeft ze meer dan 24 miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op mooie kiekjes of filmpjes. Nu is er op Instagram weer een speciale reeks foto's van Daddario te vinden.

Ouder en jonger?
Het gaat hier om de Instagram-pagina Hollywoodactresssess, waarop wel vaker pikante beelden van actrices verschijnen. Nu zijn hierop 6 foto's te vinden van Daddario door de jaren heen. Het is duidelijk te merken dat ze niet ouder maar juist jonger lijkt te worden.



Het is dan ook niet zo heel gek, dat menig modemerk met Daddario wil samenwerken. Zie hierboven een samenwerking tussen de actrice en het bekende horlogemerk Tag Heuer. Interesse in de reeks kiekjes van Daddario van haar 16 tot haar 37ste? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair