Dwayne Johnson snapt nog steeds niet waarom 'Black Adam 2' er niet komt

Dwayne Johnson snapt nog steeds niet waarom 'Black Adam 2' er niet komt

The Rock vindt de film wél een succes...

In een aflevering, opgenomen vóór de acteursstaking, van Kevin Harts talkshow Hart to Hart, heeft Dwayne Johnson zich uitgelaten over al dan niet falen van zijn film Black Adam.

Johnson heeft er jaren alles aan gedaan om de antiheld tot leven te brengen, maar de resulterende film werd door zowel critici als publiek niet al te best ontvangen.

Smoesjes of gelijk?
Combineer dat met James Gunn en Peter Safran als nieuwe leiders van DC en een geheel nieuw universum, en je weet gewoon dat er geen Black Adam 2 zal komen.

Tijdens het gesprek met Hart liet Johnson het volgende weten over al het gedoe rondom Black Adam:

"Black Adam kwam terecht in een wervelwind van nieuw leiderschap. Er veranderde ontzettend veel achter de schermen bij deze enorme studio, en dan worden er creatieve en fiscale besluiten genomen waar je het niet mee eens bent."

Johnson begrijpt daarnaast niet waarom er geen vervolg op Black Adam wordt gemaakt:

"Dat zal altijd een groot mysterie blijven. Die film had de grootste opening van mijn carrière. En doordat de film niet in China uitkwam, liepen we zomaar 100 tot 200 miljoen dollar mis.

Maar je hebt hier een superheld die moet groeien binnen een franchise. We brachtten Superman en Henry Cavill terug, waar de wereld laaien enthousiast over was. En dan hadden we ook nog eens een grote groep diverse superhelden."



Niet realistisch
Johnson heeft gelijk dat de film opende met een robuuste 67 miljoen dollar, maar in de weken daarna deed de film het een stuk minder goed. Uiteindelijk bracht de film 400 miljoen dollar op, maar als je dat tegenover een budget van meer dan 200 miljoen dollar zet, weet je dat de toekomst er somber uitziet.

NieuwsFilm

meest populair