Sandra Bullock hield niets meer verborgen tijdens de naaktscène met Ryan Reynolds

Sandra Bullock hield niets meer verborgen tijdens de naaktscène met Ryan Reynolds

Ze liet meer zien dan dat het de bedoeling was...

Sandra Bullock heeft al in behoorlijk wat films gespeeld. Voor The Proposal nam ze ook een pikante scène op met Ryan Reynolds, maar dit verliep niet helemaal vlekkeloos.

Mocht je de scène in kwestie niet meer voor ogen hebben, het gaat om het moment dat een naakte Bullock uitglijdt in de douche en bovenop een eveneens naakte Reynolds valt. Ondanks het feit dat dit allemaal tot in de puntjes werd gepland, ging het toch een beetje fout.

Verhaal
Bullock laat zich erover uit: "We zijn helemaal naakt, maar je hebt wel soort van stickers over je intieme gedeeltes. Toch kwamen deze tijdens de opnames los... Het interesseerde ons echter weinig, we waren zo moe. We wilden gewoon de scène afmaken".

"Soms had ik het niet eens door maar dan kreeg ik in een keer te horen: "Uh, Sandra, we kunnen echt alles zien... Misschien moet je daar even iets aan doen". Ook hoorde ik vaker mensen fluisteren: "We kunnen gewoon haar tepels zien". Dat was wel een beetje gênant".

De reden
Toch begrijpt Bullock waarom ze dit kreeg te horen: "Ze waren niet boos, maar wel ontevreden, want zodra je onze intieme gedeeltes ziet, moet de scène opnieuw opgenomen worden. Zo werd me verteld: "Verberg je tepel, we willen gaan lunchen dus nu foutloos graag". Zo ging die dag".



Toch had Bullock geen moeite met de opnames. Recentelijk zei ze nog dat Reynolds al jarenlang een goede vriend van haar is en dat ze samen goed konden lachen.

NieuwsFilm

meest populair