Johnny Depp "bewustenloos" en moet Europese fans teleurstellen

Johnny Depp "bewustenloos" en moet Europese fans teleurstellen

Gaat het wel zo goed met de acteur?

Vorig jaar was er behoorlijk wat te doen over Johnny Depp en zijn rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard. De acteur zegevierde en leek op weg terug, maar sommige fans vragen zich af of het wel echt zo goed met hem gaat...

Depp is niet alleen een bekende acteur, maar schildert ook graag (je kunt hier zelfs een van zijn autoportretten kopen). Daar blijft het niet bij. Ook heeft hij zijn eigen band, genaamd The Hollywood Vampires, maar hun laatste optreden ging niet door. Waarom eigenlijk niet?

Bewusteloos
Het concert zou plaatsvinden in Boedapest, maar werd op het allerlaatste moment afgezegd. Dat nog wel terwijl de arena al vol zat met fans, waarvan sommigen zelfs honderden kilometers hadden afgelegd om Depp te zien spelen.

Alles leek dan ook volgens plan te verlopen, maar de band kwam niet opdagen. Verschillende bronnen laten nu weten dat Depp 'bewusteloos' in zijn hotelkamer lag enkele minuten voor de show en zelfs medische hulp nodig had. Het optreden werd dan ook last-minute gecanceld.

Wat nu
Natuurlijk balen voor de fans, maar hoe gaat het eigenlijk met Depp? De meeste mensen beweren dat de acteur te dronken was om op te treden. Hij zou dan ook, net voor het concert, drinkend op straat gespot zijn. Hij zag er dan ook niet erg fris uit.

Oordeel zelf maar met de foto die de ronde doet op Twitter door hier te klikken.

NieuwsFilm

meest populair