Johnny Depp onthult zelfportret dat hij maakte tijdens gevecht met Amber Heard: kopen?

Johnny Depp onthult zelfportret dat hij maakte tijdens gevecht met Amber Heard: kopen?

Niet verkeerd en voorlopig nog voor een zacht prijsje.

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt dan weet je vast en zeker wel dat Johnny Depp een behoorlijk lastige scheiding heeft meegemaakt met Amber Heard. Depp maakte tijdens deze moeilijke periode in zijn leven een zelfportret. Dit is nu te koop.

Het schilderij, genaamd Five, werd gemaakt tijdens zijn 5 jaar lange proces tegen zijn ex-vrouw. Om precies te zijn begon de 60-jarige acteur hiermee in 2021. Eerder dit jaar rondde hij het schilderij af. Nu gaat hij op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Te doen
Mocht je dus een Depp-fan zijn of een kunstfanaat, dan is dit misschien wel iets voor je. De prijs is ook nog wel 'te doen'. Het bieden begint net onder de 2000 dollar, maar het schilderij is wel 13 dagen te koop. Gedurende twee weken kan er dus op geboden worden, dus het zal waarschijnlijk wel duurder uitvallen.

De Pirates of the Caribbean-acteur liet zich over zijn schilderij uit: "Ik begon in 2021, in de studio van Ralph Steadman. Mijn zelfportret heb ik gemaakt tijdens een donkere en lastige tijd. Het is niet altijd makkelijk om een portret van jezelf te maken".

De titel
Ook liet Depp zich uit over het idee voor de titel: "Het schilderij heet 'Five', omdat het het vijfde jaar was waarin ik eigenlijk 'gek' was. Ik zat niet echt lekker in mijn vel..."

Zijn portret is gebaseerd op zijn Dior Sauvage reclame. Ook hier heeft hij bewust voor gekozen. Het peperdure merk bleef altijd achter de acteur staan, ook toen iedereen hem liet vallen.



NieuwsFilm

meest populair