'Margot Robbie zette eigen dood in scène om de babysitter te terroriseren'

'Margot Robbie zette eigen dood in scène om de babysitter te terroriseren'

Geen leuke babysitter, dus dan maar het heft in eigen handen nemen.

Er gaat vandaag de dag bijna geen dag voorbij zonder dat Margot Robbie in het nieuws verschijnt. Heel erg gek is dit niet, aangezien ze in de grote zomer blockbuster Barbie speelt. Nu komt er weer een opmerkelijk verhaal van de actrice langs.

Vandaag de dag is de bloedmooie actrice 33, maar toen ze nog heel wat jonger was haalde ze een behoorlijk lugubere grap uit met haar babysitter. Robbie vond haar babysitter maar helemaal niks en besloot haar dus te laten denken dat zij overleden was.

Verhaal
Tijdens een recent interview laat Robbie zich erover uit: "We hadden een nieuwe babysitter, maar ik wilde niks van haar weten. Ik wilde de vorige babysitter terug, een meisje genaamd Talia, met wie ik het heel goed kon vinden. Ik vond haar zo cool!"

"Toen kwam er een oudere dame langs en ik vond het maar niks. Zij zei dat ik een bad moest nemen, maar dat wilde ik niet. Zij stond er echter op". Hier was de jonge Robbie echter niet van gediend, dus haalde ze een gemene 'grap' uit.

Dood
Robbie pakte vervolgens een blik tomatensap en smeerde dat over haar lichaam uit. Ze ging vervolgens op de badkamervloer liggen maar om het extra overtuigend over te laten komen legde ze ook een mes naast zich.

Zo vervolgt de actrice: "Ik lag daar zo'n 45 minuten totdat zij mij vond. Het was het wachten waard". Haar lesje had ze echter niet geleerd, want ze bleef soortgelijke grappen uithalen. Meer daarover lees je hier.

NieuwsFilm

meest populair