Ron Perlman haalt keihard uit naar studiobaas: "Wie weet waar deze kl**tzak woont?"

Ron Perlman haalt keihard uit naar studiobaas: "Wie weet waar deze kl**tzak woont?"

De staking zorgt voor behoorlijk wat ophef.

Er is op dit moment behoorlijk veel te doen over de staking in Hollywood. Schrijvers en acteurs gaan de straten op, in de hoop zo een beter en vooral eerlijker salaris te kunnen bemachtigen. Veel grote studiobazen zijn hier tegen maar niemand minder dan Ron Perlman haalt nu naar deze hoge piefen uit.

Perlman is al jarenlang een bekend gezicht in Hollywood. Zijn bekendste werk is toch wel Hellboy en de serie Sons of Anarchy, maar ook in recente jaren hebben we hem nog gezien in de nodige blockbusters als Don't Look Up en Carnival's Row. Ondanks het feit dat hij dus genoeg te doen heeft is ook hij niet blij met de stand van zaken.

Reactie
Perlman heeft namelijk van een Hollywood-manager te horen gekregen dat de staking zo lang zal duren als nodig is tot de schrijvers en acteurs 'echte pijn voelen'. Dit maakt Perlman woedend: "Dus het doel van sommige mensen is om ervoor te zorgen dat mensen beginnen hun huizen te verliezen..."

"Ik wil even wat zeggen tegen deze kl**tzak: Er zijn veel manieren waarop je je huis kunt verliezen. Het kan voor financiële redenen zijn, maar ik geloof ook in karma. Een andere reden kan zijn: zoek uit wie dit zei zodat ik erachter kom waar hij woont".

Boos
Het is duidelijk te merken dat Perlman razend is, maar hij vindt het dan ook een belachelijke opmerking. Zo vervolgt hij: "Jij wenst dit mensen toe? Jij wilt dat mensen verhongeren terwijl jijzelf elk jaar miljoenen binnenharkt? Let heel goed op motherf*cker. Deze uitspraken kunnen leiden tot vervelende dingen..."

NieuwsFilm

meest populair