Brian Cox hard over millennials en de 'woke cultuur': "ze zijn de motor achter deze schande"

Brian Cox hard over millennials en de 'woke cultuur': "ze zijn de motor achter deze schande"

Hij deelt weer eens zijn ongezouten mening.

Brian Cox draait al enige tijd mee in Hollywood. De 77-jarige acteur is nog steeds druk bezig, maar staat ook bekend om zijn keiharde en eerlijke uitspraken. Nu komt hij weer met een harde mening.

Cox, o.a. bekend van Troy en de serie Sucession, heeft er geen enkele moeite mee om voor zijn eigen mening op te komen. Dit wordt hem echter niet altijd in dank afgenomen, maar hij deinst er niet voor terug. Nu haalt hij weer uit naar de millennials en de 'woke cultuur'.

Reactie
Zo zegt de acteur nu het volgende: "Ten eerste denk ik dat sociale media niet helpt. Het doet meer kwaad dan goed. Er wordt gewoon niet goed gebruik van gemaakt. En we hebben het al vaker over de woke cultuur gehad, maar dit is gewoon vreselijk. Ook de 'shaming cultuur' is gewoon belachelijk".

"Ik weet niet waar het vandaan komt. Ik bedoel, wie maakt uit wat wel en niet belachelijk gemaakt kan worden. Het is lastig om achter de oorsprong te komen, maar ik verwacht dat het hier om millennials gaat".

Genoeg
Cox vervolgt: "Deze jongeren denken waarschijnlijk: "Jullie hebben het helemaal verpest dus wij gaan er nu iets aan doen" maar zo gaat het niet. Dit is niet de juiste manier". Al eerder noemde de acteur de hele cancel cultuur een virus.

Dat niet alleen. Ook vindt hij het belachelijk dat de boeken van Roald Dahl gecanceld worden door de woke cultuur. Cox nam het eveneens op voor J.K. Rowling toen de Harry Potter-schrijfster onder vuur kwam te liggen.

NieuwsFilm

meest populair