Tom Holland over zijn verslavingen: "Ik heb er de genen voor"

Tom Holland over zijn verslavingen: "Ik heb er de genen voor"

De acteur wil niet meer aan al

Tom Holland is pas 27 jaar oud maar is toch al een van de bekendste gezichten in Hollywood. Toch brengt dit ook een bepaalde druk met zich mee. Hier laat de acteur zich nu over uit.

Holland heeft al in heel wat blockbusters gespeeld maar werd echt wereldberoemd toen hij de nieuwe Spider-Man werd. Hij is de laatste jaren dan ook een van de belangrijkste gezichten bij Marvel.

Druk
Toch is het niet altijd makkelijk om hiermee om te gaan. De acteur raakte dan ook verslaafd aan alcohol, iets waar hij zich nu over uitlaat.

Zo begint Holland: "Ik kan heel makkelijk veel drinken. Op een gegeven moment dronk ik echt enorm veel in december. Ik dacht toen bij mezelf: 'Oké, in januari ga ik eens niet drinken'."

Lastig
Toen merkte de acteur pas hoe verslaafd hij was: "Ik kwam erachter hoe graag ik weer wilde drinken. Ik bleef op de klok kijken om erachter te komen hoe lang ik het nog moest volhouden. Ik realiseerde me dat ik echt wel een beetje een alcoholprobleem had en dacht toen: 'Dan ook maar niet drinken in februari'".

"Dit was een nieuwe test. Twee maanden zonder drinken, dan weet ik dat ik niet verslaafd ben. Ik durfde echter niet naar de kroeg te gaan of zelfs een restaurant in te duiken omdat ik gewoon wist dat ik weer zou gaan drinken".

"Uiteindelijk besloot ik zes maanden zonder alcohol te doen, tot mijn verjaardag. Het was de allerbeste beslissing ooit. Ik voel me veel gelukkiger en gezonder en kan nu eindelijk zonder alcohol door het leven! Ik ben nu al anderhalf jaar sober en wil dit nog langer volhouden".

NieuwsFilm

meest populair