Knalroze AI-trailer van 'Batman The Pink Knight' zet de bloemetjes letterlijk buiten

Knalroze AI-trailer van 'Batman The Pink Knight' zet de bloemetjes letterlijk buiten

Ze hebben gewoon wat plezier nodig in Gotham.

In de AI-gegenereerde trailer woont de superheld samen met zijn trouwe butler Alfred in een grote roze villa. Hier bedenkt hij niet hoe hij de stad moet ontdoen van kwaad, maar is hij de hele dag bezig met leuke dingen.

Zo geeft Batman de bloemetjes water, zit hij aan de rand van zijn verwarmde zwembad, naait hij nieuwe roze pakjes, praat hij met Lucius aan de telefoon over nieuw speelgoed en soms stapt hij samen met Catwoman in de roze Batmobile en gaan ze naar de stad.

Waarom zo serieus?
Ook de slechteriken hebben een nieuwe look aangemeten gekregen. Bane is een Ken-actiefiguur geworden. Pinguïn heeft een grote liefde voor vogels, maar niet voor Batman (om een of andere reden) en The Joker nipt aan zijn cocktails op zijn roze strandstoel.

De jarenlange rivaliteit tussen The Joker en Batman, blijkt ook onnodig te zijn in deze AI-trailer. Want na een feestje in Batman's villa concludeertde held dat zijn rivaal eigenlijk gelijk heeft als hij zegt dat de held te serieus is: "We hadden gewoon wat plezier nodig."

De rollen zijn omgedraaid
Waar in Barbie, Barbie duidelijk de hoofdrol heeft en Ken altijd achter haar aanloopt is zijn in 'Batman The Pink Knight' de rollen omgedraaid. In de AI-trailer speelt Ryan Gosling, Batman en Margot Robbie speelt Catwoman.

Johnny Depp is voor deze versie gecast als The Joker en Ryan Reynolds is gecast als Robin. Volgens de trailer zijn "tweede poging om een superheld in het groen te spelen."

Bekijk de hilarische trailer van 'Batman The Pink Knight' hier.

Radio-actief
Dit is niet de eerste keer dat Batman roze kleurde. In aflevering 69 'The Contaminated Cowl' van de Batman-serie, werd het hoofd van de held besproeit met een radioactieve spray, waardoor zijn kap van blauw naar roze veranderde.



De aflevering was zo bizar dat Figures Toy Company een roze actiefiguur van de held uitbracht om het memorabele moment te onthouden.

NieuwsFilm