Ryan Reynolds is in een klap echt ontiegelijk rijk na bijzonder verkoop

Ryan Reynolds is in een klap echt ontiegelijk rijk na bijzonder verkoop

T-Mobile neemt zijn bedrijf over en Reynolds ontvangt daar een absurd hoog bedrag voor

We kennen Ryan Reynolds natuurlijk allemaal als acteur. Zo is hij voornamelijk bekend van zijn rol als Deadpool. Ondanks het feit dat hij hiervoor miljoenen krijgt betaald, is dit maar een schijntje met wat de acteur nu verdient.

Reynolds heeft namelijk ook zijn eigen gin en is ook de eigenaar van een succesvol telecombedrijf. Althans, dat was hij. T-Mobile neemt zijn bedrijf nu over, maar daar krijgt Reynolds wel een absurd hoog bedrag voor.

Kassa!
T-Mobile neemt Ka'ena Corporation nu over voor een bedrag dat kan oplopen tot 1,35 miljard dollar (1,26 miljard euro). Reynolds is mede-eigenaar van netwerkoperator Mint Mobile, dat onder Ka'ena Corporation valt.

Reynolds grapte er zelf over: "We zijn erg blij dat T-Mobile een agressief lastminutebod van mijn moeder Tammy Reynolds heeft overtroffen, omdat we geloven dat de uitmuntendheid van hun 5G-netwerk een betere strategische match zal bieden dan mijn moeder".

Zie hieronder zijn mededeling op Instagram, al zijn de reacties allesbehalve positief.



Hoeveel precies
Hoeveel Reynolds precies krijgt is niet helemaal duidelijk. De acteur bezit namelijk een onbekend maar 'significant' aandeel in Mint Mobile.

Hij zal echter wel nog steeds in reclames voor het bedrijf blijven verschijnen, dus het lijkt erop dat T-Mobile hem daarvoor ook nog eens vele miljoenen extra zal geven.

NieuwsFilm

meest populair