Margot Robbie kreeg opvallende opdracht van Quentin Tarantino in 'Once Upon A Time In Hollywood'

Margot Robbie kreeg opvallende opdracht van Quentin Tarantino in 'Once Upon A Time In Hollywood'

En hij is niet de enige regisseur die dat doet

De voeten van Margot Robbie zijn het gesprek van de dag na de nieuwe trailer van Barbie. Maar de knappe actrice laat haar onderdanen wel vaker zien.

Alleen waren die voetjes in de film Once Upon a Time in Hollywood niet zo perfect schoon. Dat kwam door wel een heel opvallende opdracht van regisseur Quentin Tarantino.

Vieze voeten
Margot Robbie vertelde in een interview met Vogue: "Mijn personage loopt de bioscoop binnen en schopt haar laarzen uit, terwijl zij een filmpje pakt."

"Mijn voeten waren vies omdat ik op de set bezig was. Quentin vroeg me die niet te wassen, ook al holde iemand naar mij toe met doekjes. Hij wilde het realistisch houden."

Een voetenfetish
Quentin wordt overigens beschuldigd van een voetenfetish. In verschillende films van hem worden voeten gefilmd, vaak zonder enige reden. Zo was zijn voorliefde duidelijk in andere films als Kill Bill en Pulp Fiction.

Zelf zegt hij dat het een kwestie is van goed vakmanschap en dat meer regisseurs oog hebben voor dat soort details. Zo deed Hitchcock dat. En maakt Sophia Coppola ook opnames van voeten. Kennelijk doet Greta Gerwig dat ook.

Mooie foto
Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. Hieronder in het Instagram-bericht van Insider Life staat een mooie foto van die scène.



NieuwsFilm

meest populair