Topacteur John Goodman is enorm afgevallen: herken jij hem nog?

Topacteur John Goodman is enorm afgevallen: herken jij hem nog?

En niet zo een beetje ook!

John Goodman heeft al in heel wat geliefde films gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan de cultfilm The Big Lebowski, maar ook aan de populaire serie Roseanne. Ondanks het feit dat hij behoorlijk bekend is, herken je hem waarschijnlijk vandaag de dag niet meer terug.

De acteur is namelijk afgevallen en niet zo een klein beetje ook. Goodman liet al enige tijd geleden weten dat hij genoeg had van zijn overgewicht en dat hij begon te merken dat dit een negatieve impact had op zijn leven. Hij wilde hier dan ook wat aan doen en dat is duidelijk te merken.

Gewichtsverlies
De acteur begon enige tijd geleden met een intensief dieet en let ook behoorlijk goed op wat hij eet en drinkt. Tijdens een interview enkele jaren geleden zei Goodman het volgende: "Ik begon langzaam maar zeker. Ik wilde me beter voelen en zal dit voor de rest van mijn leven dan ook blijven doen".

"Een dag keek ik in de spiegel en had ik er gewoon genoeg van. Ik keek naar mezelf en zei toen: "Dit is waar ik het mee moet doen, met dit geval?" Vanaf toen draaide ik mijn gehele levensstijl om". Dat mag ook wel gezegd worden, want hij is maar liefst 90 kilo afgevallen!

Interesse in enkele kiekjes van de acteur? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair