Scarlett Johansson over haar rol in 'Transformers One'

Scarlett Johansson over haar rol in 'Transformers One'

De actrice zegt dat het een unieke film is.

Scarlett Johansson zit niet bepaald stil. De actrice bemachtigt de ene na de andere grote rol en wordt nu zelfs een Transformer in de film Transformers One. Tijdens een recent interview laat de actrice zich uit over haar rol en wat we mogen verwachten.

Het gaat hier om een animatiefilm, waarvoor Paramount Animation en Nickolodeon hun krachten bundelen. Zij hebben ook al een grote naam weten te strikken voor de regie, namelijk niemand minder dan Josh Cooley, o.a. bekend van Pixars pareltje Toy Story 4.

Reactie
Johansson is op dit moment bezig met een promotiecampagne om haar nieuwste film, Asteroid City, in het zonnetje te zetten. Ze nam tijdens een gesprek de tijd om het even te hebben over de aanstaande Transformers-film.

Zo begint de geliefde actrice: "Het is geweldig om weer te mogen werken met Josh. Hij is fantastisch en ik ben een grote fan. De film is ook echt uniek, ik heb nog nooit zoiets gezien. Het is een grappige film, maar ook heel serieus. Josh heeft er echt zijn hart ingestopt. Het is echt een goed verhaal en ik ben trots dat ik aan dit project mag meewerken".

Meer
Cooley en Johansson zijn echter niet de enige grote namen die meewerken aan het project. Ook Chris Hemsworth is van de partij en zal niemand minder dan Optimus Prime spelen. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor o.a. Jon Hamm, Laurence Fishburne en Brian Tyree Henry.

NieuwsFilm

meest populair