'Legend of Zelda'-film van 'Super Mario Bros. Movie'-makers toch onzin?

'Legend of Zelda'-film van 'Super Mario Bros. Movie'-makers toch onzin?

De baas van animatiestudio Illumination reageert op de geruchten.

De laatste weken ging het gerucht rond dat Illumination, de studio achter het megasuccesvolle The Super Mario Bros. Movie, als volgende project een animatiefilm over The Legend of Zelda wil maken. Maar is dit ook écht zo?

Chris Meledandri, grondlegger en CEO van Illumination, heeft commentaar gegeven op een verslag dat er gewerkt zou worden aan de film.

Toch niet?
Na het enorme succes van The Super Mario Bros. Movie zou je logischerwijze ook verwachten dat ze maar wat graag snel een nieuwe Nintendo-verfilming op zich willen nemen, maar dat blijkt tegen te vallen.

Tijdens het Annecy International Animation Film Festival van afgelopen week sprak The Wrap met Meledandri en vroeg hem naar het aanhoudende gerucht:

"Ik heb geen idee waar dat vandaan komt. Ik bedoel, ik snap dat mensen allerlei dingen verwachten, want we hebben samen een mooie ervaring gehad.

Mijn ervaring met Nintendo is nu dusdanig dat ik onderdeel uitmaak van hun raad van directeurs, dus de conclusies die mensen trekken lijken logisch. Maar dit zijn alleen maar geruchten."



Er is nog hoop
Benjamin Renner, regisseur van de nieuwe Illumination-film Migration, voegde daaraan toe:

"Ik zie elke week wel een gerucht langskomen, en deze week is dat toevallig Zelda."

Vage antwoorden dus, maar er wordt uiteindelijk ook niks ontkend over een Zelda-film. Nintendo-fans kunnen de hoop dus voorlopig nog in leven houden.

NieuwsFilm

meest populair