Twee nieuwe Marvel-films gepland voor Sony's Spider-Man Universe

Twee nieuwe Marvel-films gepland voor Sony's Spider-Man Universe

Zouden het Venom 3 en Spider-Man 4 kunnen zijn?

Op dit moment legt de Marvel-divisie van Sony Pictures de laatste hand aan twee films in Sony's Spider-Man Universe. De filmstudio kijkt echter al vooruit en heeft datums aangekondigd waarop weer twee andere films verschijnen.

Sony's Spider-Man Universe (SSU) is op dit moment alleen nog bekend van twee Venom-films en Morbius, maar daar komt redelijk snel Kraven the Hunter bij. Deze verschijnt op 5 oktober. In februari 2024 gaat Madame Web in première.

Twee nieuwe SSU-films
Sony Pictures heeft nu aangekondigd dat er daarna films gaan verschijnen op de datums 8 november 2024 en 27 juni 2025. Het eerste plekje kwam recent vrij doordat Marvel Studios' Deadpool 3 een half jaar naar voren is gehaald.

In november 2024 verschijnt hoogstwaarschijnlijk Venom 3, het vervolg op Venom: Let There Be Carnage uit 2021. De film die op 27 juni moet verschijnen is nog onbekend.

Onbekende film
Op dit moment staat de film El Muerto gepland voor 12 januari 2024, maar even geleden werd bekend dat de camera's voor die film nog lang niet gaan draaien. De vraag is zelfs of de film überhaupt wel wordt gemaakt. Een andere films die dan kunnen verschijnen is Spider-Man 4.



NieuwsFilm

meest populair