Sony deelt veelbelovende update over 'Spider-Man 4'

Sony deelt veelbelovende update over 'Spider-Man 4'

Fans kunnen niet wachten op een nieuwe film met Tom Holland.

Tom Rothman heeft een veelbelovende update gedeeld over de vierde Spider-Man-film met Tom Holland. Volgens de baas van Sony Pictures komt die film er absoluut. De grote vraag is alleen wanneer.

Het blijft opvallend stil over Spider-Man 4. Zeker na het succes van No Way Home hadden fans snel meer informatie verwacht over de toekomst van de geliefde held in het Marvel Cinematic Universe (Sony leent Spider-Man via een deal uit aan Marvel).

Gelukkig kan Rothman de fans geruststellen. Volgens hem komt die vierde film er absoluut. "Natuurlijk", reageert hij na een vraag van The Hollywood Reporter hierover. "Wanneer je de film kunt verwachten, geen idee. Serveer de wijn niet vroegtijdig".

Nieuwe trilogie
Spider-Man 4 belooft een bijzondere film te worden. Aan het einde van No Way Home] sprak Doctor Strange een spreuk uit waarmee iedereen vergeet dat Peter Parker Spider-Man is.

Ook zijn vrienden M.J. (Zendaya) en Ned (Jacob Batalon) weten daardoor niet meer wie hij is.



Het is dan ook nog maar de vraag of zij onderdeel uitmaken van de nieuwe films, die ongetwijfeld wederom zullen worden ontworpen als trilogie, of niet.

NieuwsFilm

meest populair