Mysterieus nieuw Spider-Man personage op actievolle foto's 'Madame Web'

Mysterieus nieuw Spider-Man personage op actievolle foto's 'Madame Web'

Dit roept weer de nodige vraagtekens op.

De productie van Sony's Spider-Man spinoff Madame Web is de afgelopen maanden op gang gekomen en de opnames zijn begonnen.

Dakota Johnson schittert als Madame Web, maar het is niet bekend welke versie ze uit de strips gaat spelen. Overige castleden zijn onder andere Celeste O'Connor, Emma Roberts, Adam Scott en Tahar Rahim.

Vanzelfsprekend druppelen dan op ten duur de eerste setfoto's binnen en dankzij deze lijkt er nu een mysterieus nieuw personage te zijn onthuld.

De kiekjes (die je kunt bekijken door hier te klikken) tonen de stuntdubbels voor Johnson, O'Connor en Rahim in een actiescène. Terwijl Madame Web gewond lijkt te zijn, wordt O'Connor getoond die vecht tegen Rahim welke gekleed is in een superheldenkostuum.

Het zwarte pak met rode voering ziet eruit als een versie van Spider-Man, maar het is niet bevestigd wie dit mysterieuze nieuwe personage is.

Een populaire gok is Kaine Parker, een kloon van Peter Parker. Het kostuum is geen exacte match, maar er zouden lichte aanpassingen kunnen worden doorgevoerd. Een andere gok is Ezekiel Sims, die vergelijkbare krachten heeft als Spider-Man.

Link naar het Raimi-Verse
Op eerdere foto's was te zien hoe Johnson en Scott als paramedici werken, terwijl er ook een glimp te zien is van een zwangere Roberts.

Ook zijn er directe Spider-Man verbindingen gesignaleerd, zoals verwijzingen naar The Daily Bugle. Sony moet nog bevestigen in welk universum de film zich afspeelt, aangezien er meerdere speculaties zijn dat het een prequel wordt op de trilogie van Sam Raimi.

NieuwsFilm

meest populair