Zo doodnormaal is de vrouw van Hugh Grant en hij ging "van ellendig naar minder ellendig"

Zo doodnormaal is de vrouw van Hugh Grant en hij ging "van ellendig naar minder ellendig"

De eeuwige vrijgezel is getrouwd en gelukkig

Hugh Grant was eeuwig vrijgezel met een hoop liefjes bij de vleet. Tot de acteur uit de nieuwe Dungeons and Dragons in 2018 op 57-jarige leeftijd trouwde met de Zweedse Anna Eberstein.

Voor alles is een eerste keer. Toch werd er veel gespeculeerd, want Hugh was niet van het trouwe type. Maar zelf twitterde hij dat 'het paspoort-gedoe' vals was. Hij schreef: "Nee, internet. Ik trouwde haar omdat ik van haar hou."

Opvallend gewoon
Zijn vrouw, Anna Eberstein, is opvallend gewoon. Zij groeide op in Zweden en trok na haar studie naar Londen om te werken als televisieproducent. Daarnaast heeft zij een onderneming in speciale sokken.

Hun relatie houden zij zo veel mogelijk privé. Zo wist men lange tijd niet eens dat Hugh Grant 'in een relatie' was tot hij vader werd in 2012. Anna en Hugh hebben 3 kinderen samen. Hugh heeft met een ex-partner nog eens 2 kinderen.

Vaderschap ontwijken
Het vaderschap was voorheen ook iets dat Hugh Grant ontweek. Daarover zegt hij: "Vader zijn is het leukste dat mij is overkomen. Ineens houd je van iemand anders meer dan van jezelf. In mijn geval is dat ongekend."

Hugh Grant was ooit eens samen met de beroemde Liz Hurley. Zij vertelde eens droog over zijn nieuwe relatie met Anna: "Hij ging van ellendig naar minder ellendig."

Foto van het stel
Hier in het artikel van People staat meer. Onderstaand Instagram-bericht bevat een foto van het stel.



NieuwsFilm

meest populair