'Predator vs. Wolverine' is aangekondigd door Marvel Comics: op naar de film?

'Predator vs. Wolverine' is aangekondigd door Marvel Comics: op naar de film?

Fans hopen in ieder geval van wel!

Als je een beetje het filmnieuws volgt dan weet je vast en zeker wel dat Hugh Jackman terugkeert als Wolverine in Deadpool 3. Ondanks het feit dat we toch wel even zullen moeten wachten op deze blockbuster, hopen sommige fans dat Wolverine hierna zal terugkeren om het tegen een andere vechtersbaas op te nemen.

Het gaat hier om niemand minder dan Predator. Het buitenaardse wezen dook voor het eerst op in de gelijknamige film uit 1987 met o.a. Arnold Schwarzenegger. Hierna verschenen er nog heel wat andere films, videospellen en strips. Ook Marvel komt nu weer met een opvallende comic.

Verhaal
Het gaat hier om een limited series die geschreven zal worden door Benjamin Percy. Hij heeft al de nodige Wolverine verhalen geschreven, maar zal er deze keer niet alleen voor staan. Andere bekende schrijvers/artiesten zoals Greg Land, Andrea Di Vito, Ken Lashley en Kei Zama zullen hem helpen.

Percy kan in ieder geval niet wachten om eraan te beginnen: "Ik ben opgegroeid met Predator en Wolverine. Beide franchises zijn zou belangrijk voor mij. Ze maken deel uit van mijn DNA sinds 1987. Dit wordt een enorm gaaf project!"

Wat te verwachten
Veel wil Percy nog niet verklappen, maar hij doet wel een tipje van de sluier oplichten: "Het wordt een jachtverhaal dat zich over meerdere decennia zal afspelen. Beide jagers leren steeds meer over elkaar en worden telkens gevaarlijker. Ik ga alles voor dit verhaal geven".

Marvel-fans hopen dat dit verhaal een succes zal worden, want wie weet wordt dit dan ook wel verfilmd in de toekomst! Tot nu toe zullen we moeten afwachten om te kijken hoe het gaat, maar het klinkt wel al veelbelovend.



NieuwsFilm

meest populair