Jessica Alba's onbedoelde inkijk: kledingbloopers geeft een en ander prijs

Jessica Alba's onbedoelde inkijk: kledingbloopers geeft een en ander prijs

Het overkwam de actrice vaker dan ze zou willen...

Zowat elke actrice wil er op elk moment op haar best uitzien, voornamelijk als het gaat om een grote filmpremière of een rode loper. Toch gaat dit ook wel eens 'fout'. Hier weer Jessica Alba alles vanaf.

Ondanks het feit dat de beeldschone Alba af en toe nog wel acteert, was ze voornamelijk een grote naam in de jaren 2000, toen ze was te zien in blockbusters als Sin City en Fantastic Four. Ze werd toen dan ook uitgenodigd voor zowat elk feestje.

Oeps...
Zo was de ster ook te zien op het Us Weekly's Hot Hollywood feest in Los Angeles in 2006. Dit mag dan wel al een behoorlijk lange tijd geleden zijn, Alba en haar fans zijn deze dag nog niet vergeten, aangezien het kleedje van de actrice maar bleef afzakken.

Een van de bandjes van het zwarte jurkje was namelijk kapot gesprongen, waardoor Alba iets meer liet zien dat de bedoeling was. Hier werden natuurlijk meerdere kiekjes van genomen. Een daarvan is hier te zien.

Meer
Daar bleef het niet bij. Enkele jaren later, in 2012 om precies te zijn, werden er weer enkele 'pikante kiekjes' van de actrice gemaakt. Alba trok erop eruit en had een wit bloesje aan, maar toen ze naar voren hing was er een behoorlijke inkijk.

Geniepige paparazzi fotografen maakten hier snel foto's van de binnen de kortste keren op het internet verschenen. Deze staan nu nog steeds online, zoals als op deze website.

NieuwsFilm

meest populair