3 gruwelijke horrorfilms die je mogelijk laten kokhalzen

3 gruwelijke horrorfilms die je mogelijk laten kokhalzen

Deze enge films kijk je op streaming.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie horrorfilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Green Inferno (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eli Roth | Cast: Lorenza Izzo, Ariel Levy en Sky Ferreira, e.a. | Te zien op: Videoland
Een groep jonge Amerikaanse activisten trekt naar de Amazone om het regenwoud van Peru te redden. Ze willen een oliemaatschappij stoppen die op het punt staat een inheemse stam weg te jagen. De missie is een succes. Wanneer hun vliegtuig op de terugreis echter neerstort in de jungle, vallen ze in handen van de desbetreffende stam: een oeroude groep kannibalen.



Evil Dead (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fede Alvarez | Cast: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Jessica Lucas, e.a. | Te zien op: HBO Max / Videoland
Mia is zwaar verslaafd aan heroïne. Na meerdere mislukte afkickpogingen, gaat ze nu samen met haar broer David en wat vrienden naar een blokhut in de bossen voor een ultieme poging. Maar dan ontdekt een van de vrienden een vervloekt boek in de kelder van de hut. Al snel gebeuren daardoor de raarste dingen. De jongeren blijken demonische krachten te hebben losgelaten en riskeren daardoor hun leven.



Spiral: From the Book of Saw (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darren Lynn Bousman | Cast: Chris Rock, Samuel L. Jackson, Marisol Nichols, e.a. | Te zien op: Film1
Een sadistische moordenaar heeft het gemunt op de politie. Detective Zeke en zijn nieuwe partner William leiden het onderzoek. Al snel doen de moorden hen het duistere verleden van de stad. En terwijl het mysterie steeds lastiger te ontrafelen begint te lijken, blijkt Zeke zich onbewust in het centrum te bevinden van het verdorven spel van de moordenaar.



NieuwsFilm

meest populair