Meer details over nieuwe film Adam Sandler en 'Uncut Gems'-regisseurs

Meer details over nieuwe film Adam Sandler en 'Uncut Gems'-regisseurs

Na het grote succes van Uncut Gems werkt de komiek opnieuw samen met Josh en Benny Safdie.

Adam Sandler won voor zijn hoofdrol in Uncut Gems een hele hoop prijzen (behalve de Oscar), en nu hoopt hij dat nog eens over te kunnen doen door opnieuw met Josh en Benny Safdie te werken.

En ondanks dat die nieuwe film nog geen titel heeft, komen er wel steeds meer details en bevestigingen van gecaste acteurs naar buiten.

Twee topacteurs
Het streven is om in juli te beginnen met de opnames. Die zullen duren tot september. Of die data ook echt gaan lukken is nog onduidelijk, maar dat heeft World of Reel weten te achterhalen.



Daarnaast weten we dat de film zich afspeelt in de jaren '90 en gaat over een gepensioneerde honkballer (Affleck) die een comeback probeert te maken.

Sjacheraar
Een sportsmemoribilia-handelaar (Sandler) probeert mee te liften op de beoogde comeback en probeert hem te bretekken bij een handeltje.

Rapper Megan Thee Stallion zal de vriendin van Afflecks personage spelen. Zij worden nu tevens vergezeld door talkshow-presentator Steve Harvey in een nog onbekende rol.

Epische sportfilm
Wat betreft opnamelocaties is gelekt dat deze zullen plaatsvinden in New York City en Atlantic City.


Het belooft trouwens een film met een epische speelduur te worden, want volgens Sandler zou het script momenteel zeker 340 pagina's lang zijn.

NieuwsFilm

meest populair