Netflix heeft de scifi-hit 'The Platform / El hoyo' een vervolg: eerste foto's

Netflix heeft de scifi-hit 'The Platform / El hoyo' een vervolg: eerste foto's

Velen waren onder de indruk van El hoyo uit 2019.

In 2019 wist de scifi-horrorthriller El hoyo, in het Engels vertaald naar The Platform, veel indruk te maken op Netflix. Na een goede ontvangst groeide de film uit tot de meest bekeken Spaanse film op de streamer.

De film kwam van regisseur Galder Gaztelu-Urrutia en Netflix kocht de film nadat deze indruk maakte op het publiek tijdens het 2019 Toronto International Film Festival (TIFF).

El hoyo
Op Rotten Tomatoes noteert de eerste film een prima 79 procent en FilmTotaal-recensent Frank Stol gaf The Platform een mooie vier sterren: "Gevangenen vechten om de laatste restjes eten. Een Spaanse horror om je vingers bij af te likken!"

In The Platform gaan we naar een gevangenis waar mannen op hoge verdiepingen beter eten krijgen dan de kruimeleters eronder. Een van de gevangenen probeert het systeem te veranderen zodat iedereen genoeg krijgt.


The Platform nog niet voorbij
"Het verhaal is nog lang niet afgelopen... Hier is de eerste blik op het vervolg op The Platform, de populairste Spaanse film in de geschiedenis van Netflix, wederom geregisseerd door Galder Gaztelu-Urrutia," schrijft Netflix op Twitter.

Hieronder zie je die eerste foto's. Over een releasedatum voor de film, met rollen voor in ieder geval Milena Smit en Hovik Keuchkerian, is voorlopig nog niets bekend. De eerste film staat gewoon op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair