Boezem van Caylee Cowan knalt bijna uit haar te kleine jurkje op Insta-foto

Boezem van Caylee Cowan knalt bijna uit haar te kleine jurkje op Insta-foto

Het kiekje werd behoorlijk veel geliket.

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Casey Affleck. De met een Oscar bekroonde acteur heeft namelijk een behoorlijke mooie vriendin, waar dit artikel over gaat.

Het gaat hier over Caylee Cowan. De twee zijn nu al enige tijd aan het daten en zijn blijkbaar erg gelukkig samen, maar niet iedereen was blij toen de acteurs lieten weten dat ze een koppeltje waren enige tijd geleden.

Relatie
De reden hiervoor? Affleck, die binnenkort te zien zal zijn in Christopher Nolans Oppenheimer, is vandaag de dag namelijk 47 jaar oud. Cowan is echter pas 25, dus er is maar liefst een leeftijdsverschil van 22 jaar.

Affleck mag misschien dan wel de bekendere naam zijn van de twee, maar ook Cowan is beroemd. Zij is namelijk ook een actrice en was te zien in films als Willy's Wonderland en Frank and Penelope.

Model
Daar blijft het niet bij. Menig bekend (mode)merk wil maar wat graag met Cowan werken, maar dat valt ook wel te begrijpen. Ze is namelijk bloedmooi en dat toont een recent Insta-kiekje zeker wel aan.

Het gaat hier om de bekende pagina Hollywood actress, waar elke dag wel meerdere kiekjes van mooie filmtalenten op gepost worden. Hier staan dus ook foto's op van o.a. Salma Hayek, Margot Robbie en Gal Gadot, maar Cowan krijgt toch meer likes met haar plaatje.

Gek is dit niet, want haar foto is behoorlijk spannend. De actrice heeft een strak blauw jurkje aan met een flinke inkijk. Interesse in het kiekje? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair