Dit is de prachtige 22 jaar jongere vriendin van Casey Affleck

Dit is de prachtige 22 jaar jongere vriendin van Casey Affleck

Niet alleen Ben Affleck heeft een knappe vrouw!

Iedereen kent Casey Affleck wel. De acteur was in behoorlijk wat topfilms te zien, maar de laatste jaren vernemen we toch wel wat minder van hem. Zou dat door zijn bloedmooie vriendin kunnen komen?

Affleck wist hoge ogen te gooien in geliefde films zoals A Ghost Story, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford en Manchester By the Sea. Voor laatstgenoemde won hij zelfs een Oscar.

Mindere periode
Toch zagen we de acteur enige tijd wat minder. Ondanks het feit dat hij wel gewoon is blijven acteren, waren dit minder prominente projecten. Het is natuurlijk goed mogelijk dat Affleck zich even wat op de achtergrond wilde houden.

De acteur werd namelijk twee keer aangeklaagd voor seksuele intimidatie tegenover vrouwelijke collega's. Door de #MeToo kwamen zijn acties onder een vergrootglas te liggen, maar hij werd nooit schuldig bevonden. Beide rechtszaken werden later buiten de rechtszaal geschikt.

Vriendin
Affleck acteert de laatste jaren weer meer en zal eveneens te zien zijn in Oppenheimer. Misschien dat 47-jarige acteur ook gewoon graag bezighoudt met zijn 25-jarige vriendin en daarin kunnen we hem geen ongelijk geven.

Affleck heeft namelijk een relatie met Caylee Cowan, eveneens een actrice en bekend van o.a. Willy's Wonderland en Frank and Penelope. Niet alleen als actrice heeft zij genoeg werk. Menig bekend merk wil haar maar wat graag strikken voor de nodige reclames. Dat is ook wel te begrijpen, want ze is werkelijk bloedmooi!

Bekijk enkele kiekjes van Affleck's prachtige vriendin hieronder. Interesse in een iets 'pikantere foto'? Klik dan hier!



NieuwsFilm

meest populair