Scarlett Johansson en Chris Hemsworth in volgende 'Transformers'-film

Scarlett Johansson en Chris Hemsworth in volgende 'Transformers'-film

De Avengers worden nu Transformers!

Scarlett Johansson en Chris Hemsworth kennen elkaar natuurlijk behoorlijk goed. De twee speelden in meerdere Marvel-films, waarin ze beide belangrijke Avengers in speelden. Nu tekenen ze opnieuw voor hetzelfde project.

Dit is ook een grote titel, want het gaat hier om de nieuwe Transformers-film. Het gaat hier wel om een animatiefilm, maar dat neemt nog niet weg dat Johansson en Hemsworth misschien wel de belangrijkste rollen op zich zullen nemen.

Stemwerk
In de film, genaamd Transformers One, die voornamelijk over de rivaliteit gaat tussen de Autobots en de Decepticons, zal Hemsworth zijn stem verlenen aan een jonge Optimus Prime. Johansson zal op haar beurt weer te horen zijn als Elita. Daar blijft het echter niet bij.

Ook de rest van de cast mag er zijn. Brian Tyree Henry als Megatron, Keegan-Michael Key als Bumblee, John Hamm als Sentinel Prime en Laurence Fishburne als Alpha Trion doen eveneens mee. Behoorlijk wat grote namen dus!

Meer
De regie is in handen van Josh Cooley, o.a. bekend van Toy Story 4. Het script wordt geschreven door Andrew Barrer en Gabriel Ferrari, maar ook Steven Spielberg is bij het project betrokken als producent.

De blockbuster zal normaalgesproken volgend jaar juli te zien zijn!



NieuwsFilm

meest populair