Huiveringwekkende eerste trailer voor 'It Lives Inside' van 'Get Out'-makers

Huiveringwekkende eerste trailer voor 'It Lives Inside' van 'Get Out'-makers

Dit ziet er goed uit!

Get Out was een enorme hit. Niet zo heel gek dus, toen aangekondigd werd dat de makers met een nieuwe griezelfilm bezig waren dit als muziek in de oren klonk van menig horrorfanaat. Nu is de eerste bloedstollende trailer van deze film, genaamd It Lives Inside, online gezet!

De film volgt de studente Samidha (Megan Suri, o.a. bekend van series als Never Have I Ever en Atypical). Op een dag heeft ze een ruzie met haar beste vriendin, die zich anders gedraagt dan normaal, maar daar is ook een goede reden voor...

Demon
Een demon zat achter haar vriendin aan en heeft het nu op Samidha gemunt. Het duivelse wezen/geest heeft een enkel doel: haar leven zo miserabel mogelijk maken en wanneer ze hier niet meer tegen kan zal het haar ziel consumeren.

Samidha staat er alleen voor, want als ze hulp vraagt, gaat de demon achter haar geliefden aan. Kan ze deze duivelse kracht op tijd stoppen voordat het te laat is?

Trailer
De eerste beelden zien er in ieder geval al veelbelovend uit, waardoor It Lives Inside zeker wel hoog op het 'te kijken lijstje' staat van menig horrorfanaat. Oordeel zelf maar met de enge beelden hieronder.



NieuwsFilm

meest populair