Emily Ratajkowski geeft haar prachtige figuur prijs en laat half Instagram overdonderd achter

Emily Ratajkowski geeft haar prachtige figuur prijs en laat half Instagram overdonderd achter

Het acterende model is mogelijk minder vaak te zien als actrice.

Ondanks dat we Emily Ratajkowski binnenkort weer in een tv-serie zien, zal ze waarschijnlijk niet meer, of minder vaak, in films en series spelen. Eerder dit jaar werd bekend dat ze die business niet zo ziet zitten.

De reden dat ze mindert heeft veel te maken met haar doorbraakrol in Gone Girl uiit 2014. "Ik voelde me bijna altijd als een stuk vlees waar mensen hun oordeel over velden en zeiden: "Heeft ze nog iets anders te bieden dan haar borsten?". Ik ben daar nu klaar mee," aldus de brunette.

History of the World
Nog altijd staat op de IMDb de film Bright Futures pending. Of en wanneer die film het daglicht ziet, is nog altijd niet bekend. Recent werd duidelijk dat ze te zien is in de serie History of the World.

In die serie is ze te zien naast namen als Johnny Knoxville, Dove Cameron, Danny DeVito, Jack Black, Taika Waititi, Kumail Nanjiani en nog veel meer bekende Hollywood-sterren.

In het openbaar
Waarschijnlijk is de rol van de in Londen geboren Emily klein in bovengenoemde serie. Veel groter is haar rol op Instagram, waarop ze 30 miljoen volgers heeft. Op nieuwe beelden op haar account zien we haar in minuscule bikini's op openbare locaties. Je zult haar maar tegen het lijf lopen!


De 31 jarige Emily in actie zien? Check dan de beelden hier op haar Instagram.

Bekijk de afbeeldingVictoria Koblenko: open mond
Victoria Koblenko laat je mond openvallen met deze Insta-foto's


NieuwsFilm

meest populair