Victoria Koblenko laat je mond openvallen met deze Insta-foto's

Victoria Koblenko laat je mond openvallen met deze Insta-foto's

De blonde actrice weet eigenlijk altijd wel op te vallen.

De afgelopen jaren volgen we Victoria Koblenko op de voet in het celebhoekje van FilmTotaal. De actrice plaatst namelijk zeer regelmatig opvallende kiekjes op haar Instagram. Vandaag werpen we een blik op drie van die foto's.

Victoria Koblenko gebruikt haar flinke boezem
Als actrice heeft Victoria verleden jaar in twee grotere Nederlandse romkoms gespeeld, namelijk Ik wist het en F*ck de liefde 2. Ze is dit jaar te zien in de film Righetto, een Italiaanse romantische dramafilm van regisseur Mattia Sbragia. Eind 2022 zagen we haar op het strand, bekijk de foto's

Victoria Koblenko met niet te missen decolleté het water
"Om te vieren hoeveel donaties we al binnen hebben voor de generatoren voor Oekraïne ?? En natuurlijk omdat koud therapie super goed is voor onze gezondheid," schrijft Victoria bij een video op Instagram. "Oh en dat woord wat ik aan het einde zeg... that's the essence of LiFE!"

Victoria Koblenko toont haar rondingen
"Voor hen die zich afvragen wie de foto's maakt. Maar ontspannen doe ik zelf?," schrijft Victoria bij weer twee andere bikini-foto's op Instagram. "En dat kost onwijs veel moeite. Maar wat helpt is... screentime is down 70%!!!"

Bekijk de afbeeldingEmily Ratajkowski in spannend jurkje
In dit jurkje wil iedereen Emily Ratajkowski wel tegenkomen


NieuwsFilm

meest populair