Victoria Koblenko toont haar rondingen op onthullende Insta-foto's

Victoria Koblenko toont haar rondingen op onthullende Insta-foto's

Lekker zomers op de social.

Actrice Victoria Koblenko zagen we in 2022 in twee films, namelijk de romkom Ik Wist Het van regisseur Jamel Aattache en Netflix' romkom F*ck de liefde 2 van Appie Boudellah en Aram van de Rest.

Voor aankomend jaar heeft ze nog niet zo heel veel plannen als actrice. Ze zal in ieder geval opduiken in de Italiaanse film Righetto waarin ze te zien zal zijn naast onder meer Paolo Bonacelli, Vinicio Marchioni en Francesco Pannofino.

Ontspannen op Insta
"Voor hen die zich afvragen wie de foto's maakt. Maar ontspannen doe ik zelf🙊," schrijft Victoria bij twee nieuwe bikini-foto's op Instagram. "En dat kost onwijs veel moeite. Maar wat helpt is... screentime is down 70%!!!"

"Gisteren heb ik in m'n eentje met m'n ogen dicht gedanst. Primeur in m'n leven. Wat een vondst! In 10 minuten vibraties verhoogd. Die neem ik mee in 2023."

"Maar man, wat is ontspannen voor vrouwen toch een uitdaging. En ik leer nu pas ik 42 ben hoe essentieel het is om vooral in de tweede gedeelte van je cyclus rustiger aan te doen," voegt ze er onder meer aan toe, om ook te vragen: "Wat is jullie recept voor ontspanning?"


De foto's van de 42 jarige Victoria Koblenko zien? Check deze dan hier op haar Instagram.


Bekijk de afbeeldingMEGAN FOX IN DOORSCHIJNENDE KLEDING
Megan Fox heeft alleen maar doorschijnende kleding aan

Bekijk de afbeeldingNICOLETTE KLUIJVER GOOIT VOORGEVEL IN DE STRIJD
Nicolette Kluijver duwt boezem bijna letterlijk in de camera op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair