Yasmin Karssing maakt fans gek met Insta-foto's: "You are hot"

Yasmin Karssing maakt fans gek met Insta-foto's: "You are hot"

Ze ziet er inderdaad weer goed uit.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal met foto's van Yolante Cabau samen met Yasmin Karssing. De twee BN'ers waren op een groot evenement en wisten daar de show te stelen, maar dat weet Karssing ook in haar eentje te doen.

Karssing, eveneens een actrice en bekend van o.a. Flikken Maastricht en Liefde Zonder Grenzen, deelt graag foto's en filmpjes op Instagram met haar bijna 150.000 volgers. Nu is het weer raak.

Festival
Behoorlijk veel sterren gaan maar wat graag naar het grote muziekfestival Coachella. Of het nu gaat om Leonardo DiCaprio, Emily Ratajkowski of Justin Bieber, je kan ze er allemaal spotten. Ook Yasmin Karssing heeft wel zin in een feestje en is op dit moment ook aan het swingen in Californië waar het festival plaatsvindt.

De 29-jarige schoonheid deelde enkele kiekjes op sociale media van het festival. Niet alleen lijkt ze het goed naar haar zin te hebben, ze is in zowat elk plaatje behoorlijk schaars gekleed, maar daar hebben haar fans absoluut geen probleem mee.

Lof
Binnen de kortste keren kreeg ze duizenden likes. Ook reageerde veel mensen op de foto's en iedereen is behoorlijk positief. Zo staan er reacties tussen als: "You are hot!" en "You da cutest" of nog "Beaty Queen".

Oordeel zelf maar of de kiekjes van de prachtige Yasmin Karssing jou ook weten te overtuigen door hier te klikken!

NieuwsFilm

meest populair