Yolanthe Cabau en Yasmin Karssing lijken wel zussen op nieuwe Insta-foto's

Yolanthe Cabau en Yasmin Karssing lijken wel zussen op nieuwe Insta-foto's

De dames mogen er zeker zijn!

Er komen wel vaker berichten langs op FilmTotaal over Yolanthe Cabau, die regelmatig foto's en filmpjes deelt op sociale media. Deze verdienen het elke keer weer om wel even gedeeld te worden en dat is niet anders voor haar nieuwe foto's.

De geliefde BN'er was nu weer te zien naast een andere Nederlandse schoonheid, namelijk de actrice Yasmin Karssing. Samen staan ze op meerdere kiekjes en nu we de twee dames naast elkaar zien staan valt het behoorlijk wat mensen op dat Cabau en Karssing veel op elkaar lijken.

Evenement
Cabau, Karssing en het Nederlandse model Joann van den Herik gingen met z'n drietjes naar het charity event dat werd georganiseerd door de organisatie Free A Girl. Heel erg gek is het niet dat Cabau hierbij aanwezig was, want zij richtte de stichting in 2008 op met enkele andere BN'ers.

Free A Girl strijdt tegen de seksuele uitbuiting van meisjes en streeft een wereld na zonder commerciële seksuele exploitatie van kinderen. Met het evenement hopen ze meer sponsors en hulp te verkrijgen om zo kinderen beter te kunnen helpen.

Bekijk hieronder enkele foto's van het evenement, waar de drie knappe dames ook op te zien zijn!



NieuwsFilm

meest populair