Sylvester Stallone in actiefilm 'Never Too Old to Die' met een opvallende 'misdaadlocatie'

Sylvester Stallone in actiefilm 'Never Too Old to Die' met een opvallende 'misdaadlocatie'

Stallone heeft daarnaast een exclusieve deal gesloten met Amazon Studios.

Sylvester Stallone kan nooit lang stil blijven zitten. Na het eerste seizoen van hitserie Tulsa King en de Amazon-film Samaritan heeft de Italian Stallion nu namelijk getekend voor de hoofdrol in actie-comedy Never Too Old to Die.

Het verhaal begint met een moord in een tehuis voor gepensioneerde spionnen. Die moord zorgt ervoor dat Stallone's personage er alles aan doet om de moordenaar op te sporen binnen de kleurrijke groep bewoners van het tehuis.

Exclusieve deal
Natuurlijk zou Stallone niet Stallone zijn als hij niet ook achter de schermen van de film een rol zou spelen. Stallone en Braden Aftergood zullen namelijk de film produceren via Balboa Productions. De film maakt daarnaast deel uit van een exclusieve nieuwe deal met Amazon Studios.

Het is overigens nog onduidelijk wie Never Too Old to Die zal regisseren, maar het zou ons niet verbazen als Stallone ook die taak voor zijn rekening neemt.

Drukke ouwe baas
Dit jaar is er trouwens nog genoeg moois op komst voor fans van de Oscar-genomineerde acteur. Zo speelt hij rollen in superheldenfilm Guardians of the Galaxy Vol. 3 en actie-sequel The Expendables 4.



NieuwsFilm

meest populair