3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Red Sparrow (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton, e.a. | Te zien op: Disney+
Dominika, een voormalig balletdanseres, wordt door haar oom naar de Sparrow-school gestuurd: een regeringsprogramma waar knappe, jonge Russen worden opgeleid tot spionnen. Ze krijgt de opdracht om een Amerikaanse agent te verleiden om informatie te winnen over de CIA. Deze missie wordt bemoeilijkt wanneer die organisatie haar juist wil rekruteren.



The Good Liar (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bill Condon | Cast: Ian McKellen, Helen Mirren, Russell Tovey, e.a. | Te zien op: HBO Max
Roy Courtnay, een charmante beroepsoplichter, heeft het gemunt op het fortuin van de joviale weduwe Betty McLeish. Terwijl de twee aan het daten zijn, probeert Courtnay haar geld op smerige wijze te ontfutselen. Haar wantrouwige kleinzoon McLeish zit zijn plannen echter in de weg.



Luckiest Girl Alive (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Barker | Cast: Mila Kunis, Finn Wittrock, Connie Britton, e.a. | Te zien op: Netflix
Ani FaNelli heeft het perfecte leventje voor zichzelf weten op te bouwen in New York. Maar wanneer ze wordt uitgenodigd door een regisseur voor een documentaire over een heftig incident dat plaatsvond op haar oude middelbare school, dreigt FaNelli alles waar ze hard voor heeft gewerkt te verliezen.



NieuwsFilm

meest populair