Kritiek op 19-jarige Millie Bobby Brown: "veel te jong"

Kritiek op 19-jarige Millie Bobby Brown: "veel te jong"

Waar maken mensen zich druk om?

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Millie Bobby Brown. De actrice is pas 19 maar gaat nu al trouwen met haar 20-jarige vriend, Jake Bongiovi. Daar komt echter ook kritiek op...

Toen Brown, voornamelijk bekend van de uiterst populaire Netflix-serie Stranger Things, liet weten verloofd te zijn, kreeg ze behoorlijk veel complimenten. Het zijn echter niet alleen maar positieve berichten, want sommige mensen vinden haar nog te jong en laten dit weten ook.

Kritiek
Brown en Bongiovi (de zoon van zanger Jon Bon Jovi) zijn gek op elkaar en delen regelmatig kiekjes op sociale media. Recentelijk kwamen er kiekjes langs van het koppel waarin de actrice met een behoorlijk grote diamanten ring pronkt, maar niet iedereen is hier een fan van.

Hoewel ze nu al een grote ster is, gaat haar liefdesleven niemand wat aan en mag Brown natuurlijk gewoon haar eigen keuzen maken, maar sommige mensen zijn toch gefrustreerd en tonen hun ongenoegen en onbegrip op Twitter. Zie enkele berichten hieronder.







Toch is de meerderheid blij voor haar en nemen ook genoeg mensen het voor haar op, zoals bijvoorbeeld deze berichten.







NieuwsFilm

meest populair