Millie Bobby Brown (19) op innige foto is opeens echt volwassen: "ik wil alles"

Millie Bobby Brown (19) op innige foto is opeens echt volwassen: "ik wil alles"

De actrice is nu echt officieel 'van de markt'.

Millie Bobby Brown laat er geen gras over groeien. De actrice is pas 19 jaar oud, maar is nu al een bekend gezicht in Hollywood, voornamelijk dankzij het mega Stranger Things-succes. Ze is dus behoorlijk succesvol en dat geldt ook voor haar liefdesleven.

Brown gaat namelijk al trouwen. Zij en haar partner, Jake Bongiovi, zijn verloofd. De actrice liet dit zelf weten op haar Instagram. Zo deelde ze een kiekje met haar vriend, waarop het ook duidelijk te zien is dat ze een grote diamanten ring om haar vinger heeft.

Bericht
Zo schrijft de actrice: "Ik hou al drie zomers van je, en nu mijn liefste, wil ik ze allemaal". Bekijk de foto, die binnen enkele uren al miljoenen keren werd 'geliket', hieronder.



De 20-jarige Bongiovi deelt een soortgelijk bericht op zijn Instagram-pagina. Zie deze hieronder.




Relatie
Brown en Bongiovi, één van de vier kinderen van zanger Jon Bon Jovi, werden in juni 2021 voor het eerst hand in hand op straat in New York gezien. Nu gaan ze dus al een (behoorlijke) stap verder en besluiten ze te gaan trouwen.

Ondanks het feit dat het sterrenkoppel onder de complimenten werd bedolven, zijn er ook sommige mensen die vinden dat ze allebei nog erg jong zijn. Maar ja, zolang ze maar gelukkig zijn!

NieuwsFilm

meest populair