Daniela Melchior (25) in minuscule duikuitrusting krijgt je helemaal stil

Daniela Melchior (25) in minuscule duikuitrusting krijgt je helemaal stil

The Suicide Squad, Fast X, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Road House... Daniela speelt in veel grote films.

De Portugese actrice Daniela Melchior maakt snel naam in Hollywood. In The Suicide Squad uit 2021 had ze haar eerste grote rol en komende jaren is ze in nog veel meer blockbusters te zien.

Waarom? Haar nieuwste Insta-foto's verklappen wat voor een mooie vrouw ze is. Acteren kan ze zeker ook. In Portugal maakte ze al jaren naam.

Grootheid in Portugal
De in Almada geboren brunette speelt al sinds 2014 in films en series afkomstig uit haar thuisland. Ze startte in 2014 in de serie Mulheres. Uiteindelijk was ze in 316 afleveringen te zien.

Ook in de series Massa Fresca (68 afleveringen), Ouro Verde (221 afleveringen), Valor da Vida (200 afleveringen) en A Herdeira (190 afleveringen) was ze vaak te zien.

Grote blockbusters
Recent dook ze nog op naast Liam Neeson op in Marlowe en binnenkort is ze te zien in Guardians of the Galaxy Vol. 3 en Fast X. Daarna staat Road House op het programma.

Op Instagram heeft Daniela ondertussen bijna een miljoen volgers en regelmatig plaatst ze flink zomerse foto's. Dit keer zien we foto's vanaf de Malediven en in een duikuitrusting. Opvallend is haar minuscule bikini en even opvallende vriendin.


Zien hoe de 25 jarige Daniela Melchior eruitziet in haar duikuitrusting? Check de foto's op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingBillen van Sylvie Meis
De billen van Sylvie Meis in een string bij het zwembad op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingEmily Ratajkowski
Emily Ratajkowski compleet uit de kleren op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair