De billen van Sylvie Meis in een string bij het zwembad op Insta-foto

De billen van Sylvie Meis in een string bij het zwembad op Insta-foto

The Beverly Hills Hotel is daar waar ze even is.

Je kunt veel over de Nederlandse celeb Sylvie Meis zeggen (en schrijven) maar niet dat ze niet stijlvol is. Als je haar Instagram volgt, dan zie je heel wat van haar luxueuze en stijlvolle leven voorbij komen.

Ze heeft de rijkdom niet bij elkaar weten te krijgen als actrice. De in Breda in 1978 geboren blondine speelde maar een klein aantal rollen in films. Al leek ze in de beginfase wel zin te hebben in zo'n carrière.

Ze speelde in 2003 namelijk in Pista!, een tv-film die volgde op de bioscoopfilm Costa! uit 2001. Even later was ze ook te zien in de serie Costa!. Ze speelde in negentien afleveringen de rol van Ice.

Op vakantie in Beverly Hills
Nu zien we een wat afwijkende foto van Sylvie op Instagram. Ze liet namelijk een foto nemen van haar billen, bij een zwembad van The Beverly Hills Hotel in de gelijknamige stad. "My happy place 💗" schrijft ze.

Opvallend is dat ze meldt dat ze reclame maakt. Klaarblijkelijk was haar overnachting gratis, of ze kreeg een ongetwijfeld goed verzorgd ontbijtje cadeau. Wie zal het zeggen.


De 43 jarige Sylvie Meis bij het zwembad zien? Check dan haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair