3 krankzinnig goede horrorfilms op HBO Max die je niet mag missen

3 krankzinnig goede horrorfilms op HBO Max die je niet mag missen

Lekker spoken op de bank of in bed.

HBO Max heeft echt een hele hoop films en series in zijn catalogus gestaan. FilmTotaal heeft het aanbod van deze streamingdienst doorgenomen en voor de liefhebber drie krankzinnig goede horrorfilms uitgezocht. Dat wordt vanavond lekker spoken!

It (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andres Muschietti | Cast: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, e.a. | Kijk direct
Het slaapstadje Derry wordt eens in de zevenentwintig jaar geconfronteerd met een mensvretende helleploert, die leeft van de fobieën van kinderen. Een groep heldhaftige sukkeltjes neemt het op tegen het monster, dat dikwijls als clown verschijnt. Daarvoor moeten ze echter wel hun grootste angsten zien te overwinnen.



Annabelle: Creation (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: David F. Sandberg | Cast: Talitha Bateman, Lulu Wilson, Stephanie Sigman, e.a. | Kijk direct
Twaalf jaar na de dood van zijn dochtertje biedt een poppenmaker onderdak aan een non en zes meisjes uit een gesloten weeshuis. Een vreemde door hem gemaakte pop betekent het begin van een nachtmerrie. De pop, genaamd Annabelle, blijkt namelijk bezeten te zijn en iedereen is een mogelijk doelwit.



Evil Dead (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fede Alvarez | Cast: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Jessica Lucas, e.a. | Kijk direct
Mia is zwaar verslaafd aan heroïne. Na meerdere mislukte afkickpogingen, gaat ze nu samen met haar broer David en wat vrienden naar een blokhut in de bossen voor een ultieme poging. Maar dan ontdekt een van de vrienden een vervloekt boek in de kelder van de hut. Al snel gebeuren daardoor de raarste dingen. De jongeren blijken demonische krachten te hebben losgelaten en riskeren daardoor hun leven.



NieuwsFilm

meest populair