Netflix wordt op dit moment veroverd door de meest bonte verzameling films ooit

Netflix wordt op dit moment veroverd door de meest bonte verzameling films ooit

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Kwestie van Geduld (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruud Schuurman | Cast: Barbara Sloesen, Frans Dam, Genelva Krind, e.a. | Kijk direct
Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Noorbeek en woont nu in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In Noorbeek komt ze echter oog in oog te staan met haar grote jeugdliefde, waardoor ze aan alles begint te twijfelen.



#2 Chupa (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonás Cuarón | Cast: Demián Bichir, Evan Whitten, Christian Slater, e.a. | Kijk direct
De verlegen tiener Alex is op bezoek bij zijn familie in Mexico. Op de ranch van zijn grootvader doet hij een bijzondere ontdekking: een jonge chupacabra, een mythisch wezen. Al snel raakt Alex bevriend met het wezen, dat hij de naam Chupa geeft. De twee belanden in een ongekend avontuur wanneer wetenschappers de jacht op Chupa openen.



#3 Murder Mystery 2 (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeremy Garelick | Cast: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong, e.a. | Kijk direct
Vier jaar nadat ze hun eerste moordmysterie wisten op te lossen, werken Nick en Aubrey nu als fulltime detectives. De twee worstelen echter met het van de grond krijgen van hun eigen detectivebureau. Ze hebben een nieuwe zaak te pakken wanneer hun steenrijke vriend Maharaja wordt ontvoerd tijdens zijn huwelijk. Aan Nick en Aubrey om alle verdachten af te gaan en de zaak te kraken.





#4 Think Like a Man Too (2014)
#5 Colors of Love (2021)
#6 Murder Mystery (2019)
#7 Luther: The Fallen Sun (2023)
#8 Noah (2014)
#9 Hunger (2023)
#10 Zee van Tijd (2022)


NieuwsFilm

meest populair