Voormalig topactrice Meg Ryan heeft haar gezicht flink aangepakt met plastische chirurgie

Voormalig topactrice Meg Ryan heeft haar gezicht flink aangepakt met plastische chirurgie

Heeft zo te zien behoorlijk wat laten doen.

Het komt wel vaker voor dat bekendheden voor plastische chirurgie gaan. Zo zagen we in recente weken op FilmTotaal al artikelen langskomen over o.a. Catherina Zeta-Jones en Linda Evangelista. Ook Meg Ryan doet hier aan mee, maar zou ze hier geen spijt van hebben?

Ryan was in de jaren tachtig/negentig een grote naam in Hollywood. De actrice wist de ene na de andere grote rol te bemachtigen. Zo wist ze hoge ogen te gooien in o.a. When Harry Met Sally, Sleepless in Seattle, You've Got Mail en City of Angels.

Vandaag
Vandaag de dag zien we de actrice echter heel wat minder. Haar fans hoopten dat ze misschien wel terug zou keren voor het Top Gun-vervolg, Top Gun: Maverick, maar dit mocht niet zo zijn. De laatste jaren is het dus echter behoorlijk stil, al is ze wel bezig met een grote comeback.

Ryan maakt namelijk de romantische komedie, genaamd What Happens Later, waarin ze zelf ook de hoofdrol voor haar rekening zal nemen. Dit kondigde zij zelf aan op haar Instagram-pagina.



Plastische chirurgie
Het is leuk om de actrice te zien terugkeren, die de laatste jaren zo goed als verdwenen was. Haar plaats werd ingenomen door jongere actrices. Ryan was ook voornamelijk te zien in dramafilms, maar vandaag de dag regeert het superheldengenre.

Sommige actrices hebben al eerder laten weten dat het moeilijk is 'relevant' te blijven en dat als ze er niet meer jong en knap uitzien dan vaak aan de kant worden geschoven. De nodige mensen denken dat ook Ryan op zoek ging naar de eeuwige jeugd en onder het mes is gegaan.

Foto's
Een plastische chirurg, genaamd Mark Youssef van Younique Cosmetic Surgery, laat zich uit over 'de nieuwe look' van de actrice en waarom ze te ver is gegaan. Zijn verhaal, waar meerdere foto's tussen staan, is hier te lezen.

NieuwsFilm

meest populair