De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Murder Mystery 2 (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeremy Garelick | Cast: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong, e.a. | Kijk direct
Vier jaar nadat ze hun eerste moordmysterie wisten op te lossen, werken Nick en Aubrey nu als fulltime detectives. De twee worstelen echter met het van de grond krijgen van hun eigen detectivebureau. Ze hebben een nieuwe zaak te pakken wanneer hun steenrijke vriend Maharaja wordt ontvoerd tijdens zijn huwelijk. Aan Nick en Aubrey om alle verdachten af te gaan en de zaak te kraken.



Murder Mystery (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kyle Newacheck | Cast: Jennifer Anniston, Adam Sandler, Luke Evans, e.a. | Kijk direct
Een New Yorkse politieagent en zijn vrouw zijn hoog toe aan vakantie. Het gaat namelijk niet zo lekker met hun huwelijk. Op hun vlucht naar Europa raken ze toevallig aan de praat met Malcolm Quince, een steenrijke man die hen uitgenodigd voor een diner op zijn luxe jacht. Diezelfde avond wordt de rijkaard echter vermoord en worden de twee vakantiegangers als hoofdverdachten aangemerkt.



Luther: The Fallen Sun (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jamie Payne | Cast: Idris Elba, Cynthia Erivo, Andy Serkis, e.a. | Kijk direct
Londen wordt geterroriseerd door de sadistische seriemoordenaar David Robey. Hij misbruikt surveillancetechnologie om onschuldige burgers te vermoorden. De briljante maar in ongenade gevallen detective John Luther zit in de gevangenis en wordt ook door Robey geplaagd. Hij besluit uit de gevangenis te ontsnappen en alles op alles te zetten om deze gek op te sporen.



NieuwsFilm

meest populair