3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Midsommar (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgre, e.a. | Kijk direct
Dani en haar vriend Christian vertrekken samen met hun medestudenten naar een afgelegen Zweeds dorpje om daar een bijzonder midzomerritueel bij te wonen. Achter de vriendelijke, maar zweverige gemeenschap die men daar ontmoet, blijkt een duister geheim te schuilen. Al snel is er geen weg meer terug.



World War Z (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Forster | Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Fana Mokoena, e.a. | Kijk direct
Wanneer er een virus uitbreekt dat mensen verandert in hondsdolle zombies, wordt voormalig VN-medewerker Gerry Lane door de Amerikaanse regering gevraagd om de oorzaak van deze wereldwijde pandemie te achterhalen. Lane laat gedwongen zijn gezin achter en begint een race tegen de klok om de mensheid te redden.



tick, tick... BOOM! (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lin-Manuel Miranda | Cast: Andrew Garfield, Alexandra Shipp, Vanessa Hudgens, e.a. | Kijk direct
De veelbelovende theatercomponist Jonathan Larson, die bijna dertig is, hoopt dat de musical die hij heeft geschreven zijn langverwachte doorbraak zal markeren. Ondertussen worstelt hij met liefde, vriendschap en de enorme druk die hij op zichzelf heeft gelegd om iets fantastisch te realiseren voordat de tijd op is.



NieuwsFilm

meest populair