Heeft de 64-jarige Madonna een relatie met deze 29-jarige spierbundel?

Heeft de 64-jarige Madonna een relatie met deze 29-jarige spierbundel?

Het lijkt er wel op.

Madonna komt wel vaker met opvallende berichten. Of het nu gaat om een pikant kiekje of een bizarre filmpje, er gaat bijna geen week voorbij zonder dat er over de wereldberoemde zangeres wordt gesproken. Nu is het weer raak.

De 64-jarige Madonna zou naar verluidt namelijk een relatie hebben met de 29-jarige Josh Popper. Laatstgenoemde is de bokscoach van een van haar kinderen. Toen zij naar een training ging zouden de vonken zijn overgeslagen.

Gerucht
De Daily Mail kwam als eerste met dit nieuws. Ondanks het feit dat er een leeftijdsverschil is van maar liefst 35 jaar, zouden de twee het erg goed met elkaar kunnen vinden en zich al getroffen hebben buiten de sportzaal om.

Enkele dagen nadat Madonna naar 'nieuwe gezicht' onthulde (meer daarover lees je hier), deelde ze enkele foto's met de spierbundel. Zo verschuilt ze zich achter haar nieuwe lover. Ook Popper deelde een groepsfoto in de sportclub, waar Madonna ook op staat.

Wel of niet
Geen van beiden heeft het nieuws tot nu toe bevestigd of ontkend. Dat weerhoudt de fans van de zangeres er niet van om flink te speculeren. Sommigen zijn blij voor haar, terwijl anderen denken dat het gewoon om een publiciteitsstunt gaat, iets waar Madonna wel om bekend staat.

Interesse in de foto's van Madonna en haar vermoedelijk nieuwe vriend? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair