Madonna deelt weer eens een opvallend kiekje: "Ik zie er nu echt schattig uit"

Madonna deelt weer eens een opvallend kiekje: "Ik zie er nu echt schattig uit"

De zangeres vindt het allemaal veel beter, maar is dat ook echt zo?

Het komt wel vaker voor dat Madonna vreemde berichten of opvallende foto's op sociale media post. Nu is het weer raak. De wereldberoemde zangeres heeft namelijk weer eens een kiekje online gezet dat de nodige wenkbrauwen laat fronsen.

Madonna, eveneens bekend van films als A League of Their Own en Evita, is natuurlijk al decennialang een van de bekendste zangeressen ter wereld, maar de laatste paar jaar komt ze niet altijd even positief in het nieuws.

Foto
Het gaat namelijk vaak niet meer om haar muzieknummers, maar juist om alle plastische chirurgie. Dat is nu weer het geval. Zo deelde ze een foto op haar Twitter-pagina, waarin ze zegt een stuk beter uit te zien.

Na haar laatste operatie had ze namelijk een behoorlijk opgeblazen gezicht, maar volgens Madonna zelf is ze nu weer schattig. De reacties zijn echter behoorlijk verdeeld. Oordeel zelf maar met het onderstaande kiekje.



Kritiek
De 64-jarige Madonna ziet er zeker heel anders uit dan vroeger, maar Madonna vindt alle kritiek behoorlijk overdreven en te ver gaan. Recentelijk liet zij zich hier nog over uit en beet ze van zich af met het volgende bericht, dat op haar Instagram-account is te vinden.



NieuwsFilm

meest populair